Kosten bij letselschade

In Nederland worden de redelijke kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke verzekeraar vergoed. Als er een aansprakelijke verzekeraar is, brengen wij onze kosten niet bij u in rekening te brengen. Dit maakt onze juridische hulp voor u ‘gratis.

Nu de kosten voor buitengerechtelijke rechtshulp een onderdeel van uw schade zijn en als vaststaat dat de andere partij voor uw ongeval aansprakelijk is, kunnen wij deze kosten verhalen op de tegenpartij, zodat u ons niets hoeft te betalen. U krijgt een en ander zwart op wit bevestigd.

Wat nu als niet alle gemaakte kosten worden vergoed?
Wij zullen alles in het werk stellen om uw volledige schade vergoed te krijgen. Mocht het zo zijn dat de advocaatkosten niet volledig door de aansprakelijke partij worden vergoed, dan zullen deze kosten niet bij u in rekening worden gebracht.

Wat nu als de aansprakelijkheid nog niet is erkend door de verzekeraar?
Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek kunnen wij beoordelen of wij kans zien op succes om een andere partij aansprakelijk te stellen. Als wij kans zien de schade voor u te verhalen gaan wij dit voor u proberen en zullen wij u bevestigen dat wij hiervoor geen kosten in rekening brengen. Mocht achteraf de aansprakelijkheid worden afgewezen zullen wij u dus geen kosten in rekening brengen.

In veel gevallen kunnen de kosten van een advocaat in rekening worden gebracht bij de aansprakelijke partij, dus vertel ons uw verhaal.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.