Second opinion

Heeft u al iemand die op dit moment uw belangen behartigt, maar wilt u graag een second opinion over uw zaak? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Second opinion
Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen wij graag een kopie van uw dossier zodat wij ons kunnen inlezen en u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Voor een second opinion brengen wij u geen kosten in rekening.

Overstappen
U kunt altijd overstappen. Ook als u nu bij een rechtsbijstandsverzekeraar zit en graag een externe advocaat wilt inschakelen. Maar let op: een overstap is iets dat u weloverwogen moet doen. Daarom informeren we u uitgebreid over de mogelijkheden.

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uitvoerig uw zaak en bekijken we uw opties. Hierna krijgt u van ons een afgewogen advies. Het staat u vervolgens geheel vrij om te bepalen wat u met ons advies doet.

Wilt u graag een gratis second opinion? Wij bekijken uw dossier en brengen u hier geen kosten voor in rekening. Hierna krijgt u van ons een afgewogen advies tijdens een persoonlijk gesprek. Vertel ons uw verhaal.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.
Uitstekend
Gebaseerd op 168 recensies
Carlos Rocha
Carlos Rocha
2024-03-18
Geweldig Advocaten kantoor, hebben mij emorm goed en proffesioneel geholpen na een vervelende aanrijding. Eeuwig dankbaar voor , vooral omdat ik nu weer mijn leven kan oppakken!
Boudewijn De Water
Boudewijn De Water
2024-03-11
Zeer goed geholpen zeer tevreden
E DG
E DG
2024-01-31
Na een motorongeval bij Leidse Letselschade Advocaten terecht gekomen, en daar ongelooflijk goed geholpen gelijk van af het begin tot aan de laatste stap. Dank jullie wel heren!!
Linda de Hooge
Linda de Hooge
2024-01-29
Na een aanrijding in Amsterdam had ik letsel aan mijn been. Ik kwam via een vriend van mijn vader uit bij de Leidse Letselschade Advocaten en ben heel erg dankbaar voor hun hulp! Duidelijke en snelle communicatie en de bereidheid om alles eruit te halen wat erin zit. Veel geduld en een directe aanpak. Heel erg bedankt voor alles wat jullie de afgelopen 2 jaar hebben gedaan!!!
andre jongste
andre jongste
2024-01-15
na het ongeluk waar bij mijn vrouw was aangereden hulp gekregen van de leidse letselschade advocaaten heel fijn en prettig geholpen met duidelijke uitleg enz echt top heren nogmaals bedankt
Gwenn Fransen
Gwenn Fransen
2023-12-01
Zeer duidelijke communicatie en helderheid in de zaak! Fijn geholpen en als er ooit weer hulp nodig zal zijn zullen we zeker hier heen gaan! Zeker aan te raden!
A VV
A VV
2023-11-27
Professioneel, kundig en snel geholpen!
marc veenstra
marc veenstra
2023-11-11
Ik ben zeer goed geholpen door deze mannen . In het bijzonder ,wil ik Gerben Janson bedanken voor zijn inzet. Zeer correct en fijn gehandeld . Gelukkig niet voor niks dit kantoor ingeschakeld. Mannen bedankt.!!!!!!. P.S. ik zou jullie bij iedereen aanraden . Groet Marc.
Jaap van den Oever
Jaap van den Oever
2023-11-07
Netjes en verantwoordelijk geholpen in de tijd dat ik jullie nodig heb gehad. ,,bedankt,,
Arinde van Baalen
Arinde van Baalen
2023-11-05
Ik heb een scooterongeval doorgemaakt en hierdoor veel schade gekregen aan mijn gebit. De schade werd in eerste instantie niet vergoed omdat niet duidelijk was of de gene die mij aanreed de daadwerkelijke persoon was om de schade bij te kunnen verhalen was.Mede dank aan alle hulp en betrokkenheid van Gerben en Joost zodat zij alle juridische stappen hierin hebben genomen. Ik heb een bedrag uitgekeerd gekregen en hiermee zijn de meeste gemaakte kosten gedekt. Blij met een positieve afloop van 1,5 jaar.