Second opinion

Heeft u al iemand die op dit moment uw belangen behartigt, maar wilt u graag een second opinion over uw zaak? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Second opinion
Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen wij graag een kopie van uw dossier zodat wij ons kunnen inlezen en u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Voor een second opinion brengen wij u geen kosten in rekening.

Overstappen
U kunt altijd overstappen. Ook als u nu bij een rechtsbijstandsverzekeraar zit en graag een externe advocaat wilt inschakelen. Maar let op: een overstap is iets dat u weloverwogen moet doen. Daarom informeren we u uitgebreid over de mogelijkheden.

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uitvoerig uw zaak en bekijken we uw opties. Hierna krijgt u van ons een afgewogen advies. Het staat u vervolgens geheel vrij om te bepalen wat u met ons advies doet.

Wilt u graag een gratis second opinion? Wij bekijken uw dossier en brengen u hier geen kosten voor in rekening. Hierna krijgt u van ons een afgewogen advies tijdens een persoonlijk gesprek. Vertel ons uw verhaal.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.