Leidse Letselschade Advocaten toegetreden tot Nationaal Keurmerk Letselschade

LLA-Advocaten

Leidse Letselschade Advocaten is vanaf 13 september 2022 officieel toegetreden tot het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Het kantoor, dat in het voorjaar haar vijfjarig jubileum vierde, is de 88e belangenbehartiger en het 23e advocatenkantoor dat voor slachtoffers werkt met het keurmerk.

Advocaten Gerben Janson en Joost van den Berg zijn beiden al lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).  Gerben en Joost wilden ook graag bij het Keurmerk Letselschade worden ingeschreven. “We willen aan alle kwaliteitseisen binnen de branche voldoen en dat ook kunnen laten zien aan onze cliënten. Het LSA-lidmaatschap is persoonsgebonden, met toetreding tot het NKL laten we ook zien dat we als kantoor aan alle eisen voldoen,” aldus Joost van den Berg.

Bij het Nationaal Keurmerk Letselschade zijn momenteel 88 belangenbehartigers aangesloten, 23 advocatenkantoren, 57 letselschadebureaus en 8 rechtsbijstandsverzekeraars. Daarnaast zijn er ook (partijen die werken voor) verzekeraars en hersteldienstverleners met het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.