Persoonlijke aanpak

Leidse Letselschade Advocaten is een gespecialiseerd kantoor. Leidse Letselschade Advocaten staat voor een heel persoonlijke aanpak.

Persoonlijk
Als u belt met Leidse Letselschade Advocaten krijgt u Gerben en Joost bijna altijd zelf aan de telefoon. Als dat niet lukt, bellen ze u binnen 24 uur terug. Wij hebben geen andere medewerkers in dienst, de lijntjes zijn hiermee erg kort.

Vrijblijvend gesprek
Bij het eerste gesprek zullen Gerben en Joost altijd proberen samen aanwezig te zijn. Zo maakt u gelijk kennis met beide advocaten. U bent bij ons zeker geen nummer. Als u de volgende keer met ons belt, weten we allebei wie u bent en kunnen wij u direct verder helpen.

Ontzorgen
Als u een ongeluk heeft gehad komt er erg veel op u af. Gerben en Joost proberen u te ontzorgen, zodat u aan uw herstel kunt werken. Uw herstel is immers het belangrijkste. Uiteraard hebben wij u nodig bij het verzamelen van informatie. Wij zullen namens u alle contacten met de (verzekeraar van de) veroorzaker van het ongeval hebben.

100% digitaal
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar per email/telefoon en whatsapp.

Lokale en landelijke dekking
Leidse Letselschade Advocaten helpt veel slachtoffers in de Leidse regio en de Duin-en Bollenstreek. Wij bieden daarnaast ook landelijke dekking voor slachtoffers in andere regio’s.

Is een persoonlijk aanpak gewenst? De Leidse Letselschade Advocaten helpt u graag met het verhaal van uw schade.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.