MVO

Leidse Letselschade Advocaten doet graag iets terug voor de mooie regio waarin we wonen en werken. We zijn ons goed bewust van onze rol in het maatschappelijke en zakelijke verkeer. Ondernemen betekent voor ons óók maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat staat hoog bij ons op de agenda.

Leidse Letselschade Advocaten draagt zijn steentje bij aan onder andere de volgende regionale projecten en activiteiten.

De Cirkelbus
De Cirkelbus is een initiatief van een aantal enthousiaste vrijwilligers, die in 1990 de Stichting Ouderenbus Voorschoten hebben opgericht. De Cirkelbus heeft de beschikking over vier achtpersoons busjes met aangepaste voorzieningen, bestuurd door ongeveer 50 vrijwillige chauffeurs/bijrijders. De Cirkelbus is bestemd voor ouderen (60+) en minder validen, die in Voorschoten wonen. De Cirkelbus vervoert van deur tot deur met slechts één voorwaarde, men moet zelfstandig  kunnen in- en uitstappen. Voor meer info zie: https://www.cirkelbus.nl/

ZZ Leiden Basketball
Leidse Letselschade Advocaten is trotse sponsor van de Leidse trots op het gebied van sport, ZZ Leiden Basketball. Behalve dat Gerben en Joost fan zijn van de basketbal sport, vinden ze ook leuk relaties mee te nemen naar “een avondje uit” in Leiden. Voor meer info zie de website.

Stichting Kinderboerderij Voorschoten
Leidse Letselschade Advocaten is sponsor van de Stichting Kinderboerderij te Voorschoten. De kinderboerderij is er uiteraard voor bezoek van alle jeugd in de regio Voorschoten. De kinderboerderij heeft ook een zorgfunctie. Iedereen die zorg en aandacht nodig heeft, welke leeftijd dan ook, met affiniteit voor dier en/of natuur, kan zich melden bij de Kinderboerderij Voorschoten voor een dagbesteding. Voor meer info zie de website

Flora Band Rijnsburg
De Flora Band Rijnsburg is een vereniging die bestaat uit vier orkesten, te weten de Jong Flora Band, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun. Elk van deze orkesten staat voor hoge muzikaliteit, gezelligheid, vriendschap en saamhorigheid. Leidse Letselschade Advocaten draagt hier als sponsor ook graag een steentje aan bij. Voor meer info: zie https://www.floraband.nl/

Van 50 plus voor 50 plus
Samen ondersteunen wij 50 plussers, bij dagelijkse vraagstukken, zodat deze mensen zelfstandig, allerlei zaken kunnen blijven regelen.

  Klik hier voor meer info.

Leidse Letselschade Advocaten is maatschappelijk betrokken en helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.