MVO

Leidse Letselschade Advocaten doet graag iets terug voor de mooie regio waarin we wonen en werken. We zijn ons goed bewust van onze rol in het maatschappelijke en zakelijke verkeer. Ondernemen betekent voor ons óók maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat staat hoog bij ons op de agenda.

Leidse Letselschade Advocaten draagt zijn steentje bij aan onder andere de volgende regionale projecten en activiteiten.

De Cirkelbus
De Cirkelbus is een initiatief van een aantal enthousiaste vrijwilligers, die in 1990 de Stichting Ouderenbus Voorschoten hebben opgericht. De Cirkelbus heeft de beschikking over vier achtpersoons busjes met aangepaste voorzieningen, bestuurd door ongeveer 50 vrijwillige chauffeurs/bijrijders. De Cirkelbus is bestemd voor ouderen (60+) en minder validen, die in Voorschoten wonen. De Cirkelbus vervoert van deur tot deur met slechts één voorwaarde, men moet zelfstandig  kunnen in- en uitstappen. Voor meer info zie: https://www.cirkelbus.nl/

ZZ Leiden Basketball
Leidse Letselschade Advocaten is trotse sponsor van de Leidse trots op het gebied van sport, ZZ Leiden Basketball. Behalve dat Gerben en Joost fan zijn van de basketbal sport, vinden ze ook leuk relaties mee te nemen naar “een avondje uit” in Leiden. Voor meer info zie de website.

Stichting Kinderboerderij Voorschoten
Leidse Letselschade Advocaten is sponsor van de Stichting Kinderboerderij te Voorschoten. De kinderboerderij is er uiteraard voor bezoek van alle jeugd in de regio Voorschoten. De kinderboerderij heeft ook een zorgfunctie. Iedereen die zorg en aandacht nodig heeft, welke leeftijd dan ook, met affiniteit voor dier en/of natuur, kan zich melden bij de Kinderboerderij Voorschoten voor een dagbesteding. Voor meer info zie de website

Flora Band Rijnsburg
De Flora Band Rijnsburg is een vereniging die bestaat uit vier orkesten, te weten de Jong Flora Band, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun. Elk van deze orkesten staat voor hoge muzikaliteit, gezelligheid, vriendschap en saamhorigheid. Leidse Letselschade Advocaten draagt hier als sponsor ook graag een steentje aan bij. Voor meer info: zie https://www.floraband.nl/

 

 

Leidse Letselschade Advocaten is maatschappelijk betrokken en helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade.

Vertel uw verhaal

Gerben Janson

Joost van den Berg

Heeft u een ongeluk gehad of een vraag over letselschade? Gerben en Joost helpen u graag en staan u persoonlijk te woord. Vertel hier uw verhaal.
Uitstekend
Gebaseerd op 168 recensies
Benjamin van der Gaag
Benjamin van der Gaag
2024-05-08
Erg goed geholpen door Joost en Gerben. Alles verliep soepel en snel op en professionele manier. Leidse letselschade advocaten zijn zeker aan te raden.
Susana Macleod Moreno
Susana Macleod Moreno
2024-04-30
Dankzij Leidse Letselschade Advocaten kijk ik positief terug op een negatieve gebeurtenis. Ik ben jullie, vooral Joost enorm dankbaar. Het contact verloopt snel en soepel. Je weet precies waar je aan toe bent. Joost is erg betrokken, begripvol en transparant. Joost heeft veel geduld en dat is belangrijk in dit soort procedures. Ik ben tevreden over hoe deze procedure is afgesloten. Dankjewel!
Kim Floris
Kim Floris
2024-04-25
Het is nooit fijn om slachtoffer van een ongeval te zijn en dan met een letselschadeadvocaat in aanraking te komen. Maar als het dan toch moet, dan graag met Joost van den Berg. Zeer professioneel, duidelijk, open en transparant. Naast de zakelijke afwikkeling heeft hij ook oog voor de persoon van het slachtoffer. Ik hoop dit nooit meer mee te maken, maar als het dan moet, dan graag met Leidse Letselschade Advocaten.
Tom van Keppel
Tom van Keppel
2024-04-16
Ontzettend goed en vakkundig geholpen. Gedurende het hele proces steeds op de hoogte gehouden en snelle terugkoppelingen/handelingen. Bedankt voor de hulp en de keurige afwerking heren.
Chantal
Chantal
2024-04-15
In augustus 2022 raakte ik betrokken bij een auto ongeluk. De auto hadden wij amper een maand en iemand klapte achterop. Helaas hield ik de eerste maanden erg veel lichamelijke klachten over aan dit ongeval. Via een kennis werd ik getipt op LLS. Het gesprek op het kantoor verliep heel fijn bij Joost en Gerben. In het proces heb ik verder alleen met Joost contact gehouden. De afhandeling is heel goed verlopen. Joost is heel geduldig en duidelijk in wat wel en niet kan. Met het uiteindelijke resultaat kan ik alleen maar blij zijn. Ik hoop in de toekomst nooit meer contact te hoeven opnemen, maar mocht het mij nogmaals overkomen dan zal ik zéker weer contact opnemen.
Nema kamw
Nema kamw
2024-04-09
Ik heb een positieve ervaring gehad en deskundig advies ontvangen e Ik ben goed geholpen en op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak. De communicatie was goed en zeer professioneel.Aardige advocaten die weten wat ze doen .
Sanne Wolleswinkel
Sanne Wolleswinkel
2024-04-03
Duidelijke en snelle communicatie! Zijn bereid om in alles mee te denken en gaan er snel mee aan de slag. Scheelt enorm veel gedoe met de verzekering. Zij nemen alles over. Echte aanrader!
Doña Isa
Doña Isa
2024-03-28
Joost heeft mij geholpen met de ondersteuning in twee zaken en beide zijn, in mijn voordeel, positief afgesloten. Joost is erg begaan en zorgt voor een duidelijke uitleg voor, tijdens en na de behandeling van de zaak. Ik zou iedereen aanraden om in zee te gaan met de Leidse Letselschade Advocaten. Nogmaals bedankt, Joost.